Close

Najnovšie

Ako vybrať pracovné oblečenie na leto
Leto prináša so sebou výzvy, ktoré sa týkajú nielen teploty, ale aj bezpečnosti pri práci. Pri výbere letného...
by Tomi Kučka
Pracovné odevy pre extrémne poveternostné podmienky
Bezpečnosť a komfort v nepriaznivých podmienkach   Pracovné odevy sú základným prvkom bezpečnosti a pohodlia...
by Tomi Kučka
Lacné pracovné odevy vďaka nadviazaniu veľkoobchodnej spolupráce s naším eshopom www.pilex.sk
Prečo by mala Vaša firma využiť veľkoobchodné zľavy na ochranné pracovné pomôcky a oblečenie.   V každom podniku je...
by Tomi Kučka

Safety Jogger - Európska značka overená časom

| Autor: Tomi Kučka | Kategórie: Blog, VŠETKY ČLÁNKY, Pracovná a bezpečnostná obuv

O Safety Jogger

Trvalo niekoľko rokov, kým sa SAFETY JOGGER stal značkou, ktorou je dnes. To, čo začalo ako malá továreň na topánky v Belgicku s názvom „Cortina“, sa rozrástlo na medzinárodný podnik, ktorý pozostáva z mnohých značiek, z ktorých Safety Jogger je jednou z prvých značiek. Okrem iných CORTINA zastrešuje design a výrobu aj značkám ako napr. LEE COOPER, S.Oliver, Clarks, DIADORA, Jeep, Lotto a mnoho iných.

 

Dnes je Safety Jogger medzinárodnou značkou OOPP (osobných ochranných pracovných prostriedkov), ktorá je súčasťou Cortiny. Byť súčasťou Cortiny robí Safety Jogger stabilnou značkou. To Safety Jogger tiež dáva príležitosť rýchlo rásť naprieč trhmi bez straty kvality v procese rastu.

 

Ročne Safety Jogger predá viac ako 32 miliónov párov obuvi po celom svete. Je schopní to urobiť, pretože sa môže spoľahnúť na obrovský tím, ktorý je vysoko motivovaný dať zo seba všetko, aby uspokojil svojich zákazníkov. Okrem toho sa Safety Jogger môže spoľahnúť aj na bezchybný dodávateľský reťazec a riadenie zásob.

S jasným zameraním na kvalitu, pohodlie a férovú cenu sa Safety Jogger zameriava na vývoj správnej obuvi pre svojich zákazníkov.

Vízia

Safety Jogger verí, že umožní svojím zákazníkom dosiahnuť ich sny. Prostredníctvom neustálych technických inovácií a poznatkov dodávame kvalitnú a cenovo dostupnú profesionálnu obuv s bezkonkurenčnou technológiou.

 

Misia

Na dennej báze chce Safety jogger zlepšovať životy na všetkých pracoviskách na celom svete poskytovaním neustálych relevantných inovácií v oblasti profesionálnej obuvi a poskytovaním kvalitných cenovo dostupných a účinných riešení svojím zákazníkom.

 

Ambície

Budovanie najlepšej profesionálnej obuvníckej spoločnosti na svete s bezkonkurenčnou rýchlosťou na trhu, inováciami a tvorbou hodnôt, ktoré zákazníci ocenia.

 

Navrhnuté v Európe

Všetky pracovné a bezpečnostné produkty sú ergonomicky a esteticky navrhnuté európskym dizajnérskym tímom s podporou skúsených odborníkov. Safety Jogger, založený v roku 2001 ako súčasť Cortiny, ťaží z rozsiahleho know-how tejto medzinárodnej rodinnej spoločnosti s viac ako 60-ročnými skúsenosťami vo vývoji, výrobe a distribúcii obuvi a odevov so sídlom v Belgicku.

 

Inovácia - Slovami predstaviteľov Safety Jogger

Vždy chceme byť o krok vpred, pokiaľ ide o dizajn, pohodlie a ochranu. Neustále investície do vývoja produktov, výskumu a najmodernejších technológií nám umožňujú vyrábať najpokročilejšie bezpečnostné produkty na základe požiadaviek trhu v reálnom čase.

 

Naše interné dizajnérske a vývojové tímy sa môžu spoľahnúť na najnovší špecializovaný softvér, moderné zariadenie na výrobu vzoriek, profesionálne laboratórium a revolučnú 3D tlačiareň na rýchlejšiu a presnejšie implementáciu nových technológií. Výsledkom je dobre vyvážená kolekcia módnych a inovatívnych bezpečnostných produktov pre mužov aj ženy.

Close