Na externom sklade: 0položkapoložkypoložiek(Dodacia doba 3-6 pracovných dní)
Na externom sklade CZ: 0položkapoložkypoložiek(Dodacia doba 6-14 pracovných dní)
sest
Pozor: skladom posledné kusy
Dátum dostupnosti:
Detaily
Ide o ľahkú softshellovú bundu s podšívkou zo špeciálneho štvorcového teplého flisu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk. Vďaka tomu sa v bunde cítite veľmi pohodlne. Ide o modernú dýchajúcu bundu, ktorá je okrem ťažkých podmienok v prírode svojím dizajnom vhodná aj na mestské civilné nosenie.
Spomínaný štvorcový flis je použitý pre svoje skvelé termoizolačné vlastnosti a navyše dobre odvádza pot.
Na bunde nájdeme 4 vrecká s jednými z najkvalitnejších zipsov na svete, zipsami YKK. 2 spodné predné a 2 náprsné.
Flisová podšívka je po celej vnútornej strane bundy, výnimkou nieje ani kapucňa, ktorá Vám v prípade potreby bude držať hlavu v teple.
Ako je u Helikonu zvykom, bunda má povrchovú úpravu Teflon®, ktorá bezproblémovo odoláva vode a daždu avšak zároveň dýcha a odvádza pot z vnútra bundy.
Bunda je vyrobená kombináciou moderných elastických materiálov StormStrech® a VersaStrech®
Kapucňa má elastickú gumičku vďaka čomu lepšie sedí na hlave
Tabuľka veľkostí
Na bunde sú posunuté veľkosti a preto Vám odporúčame vyberať o číslo menšiu bundu ako nosíte štandardne. Príklad: Ja nosím bundu veľkosti "L" aby som si mohol pod bundu dať aj strednú vrstvu/mikinu. V prípade tejto bundy mi vyhovuje veľkosť "S", s tým že pod ňou mám tiež mikinu. (Konkrétne mikina - ALPHA TACTICAL od HELIKON-Tex)
Mieri v tabuľke vyššie sme pre Vás namerali priamo na bunde aby ste si lepšie vedeli zvoliť veľkosť.