Close

Biele odevy- Gastro, Wellness, Zdravotníctvo

Biele odevy- Gastro, Wellness, Zdravotníctvo Počet produktov v kategórii: 68

Biele odevy vhodné do odvetví gastronómie, wellness, zdravotníctva. Dobre poslúžia ako zdravotnícke oblečenie, čašnícke oblečenie  alebo napr. kuchárske oblečenie. Ponúkame pracovné gastro odevy vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú prispôsobené pre každodennú prácu dokonca aj v extrémnych podmienkach. Dámske aj pánske nohavice, košele, plá...

Pokračovať

Biele odevy vhodné do odvetví gastronómie, wellness, zdravotníctva. Dobre poslúžia ako zdravotnícke oblečenie, čašnícke oblečenie  alebo napr. kuchárske oblečenie. Ponúkame pracovné gastro odevy vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré sú prispôsobené pre každodennú prácu dokonca aj v extrémnych podmienkach. Dámske aj pánske nohavice, košele, plášte, ochranné návleky, kabáty a to všetko nájdete v našej ponuke.

Skryť popis

Podkategórie

  • Vesty a Mikiny

    Biele vesty vhodné do špecifických odvetví ako gastronómia, wellness a zdravotníctvo. Dobre poslúžia ako zdravotnícke oblečenie, čašnícke oblečenie alebo napr. kuchárske oblečenie. Dámske, pánske biele vesty s vreckami, ale aj bez vreciek Vás zahrejú pri prechodnom počasí. Vesty majú zapínanie na zips okolo, ktorého je farebný lem alebo prevedenie bez farebného lemu.

  • Nohavice

    Biele nohavice vhodné do špecifických odvetví ako gastronómia, wellness a zdravotníctvo. Dobre poslúžia ako zdravotnícke oblečenie, čašnícke oblečenie alebo napr. kuchárske oblečenie. Dámske, pánske biele nohavice s pevným pásom alebo s pohodlným gumeným pásom. Na určitých modeloch sa nachádzajú pútka na stiahnutie v zadnej časti, ale aj vrecká, ktoré sú praktický doplnok pri práci.

  • Plášte

    Biele plášte vhodné do špecifických odvetví ako gastronómia, wellness a zdravotníctvo. Dobre poslúžia ako zdravotnícke oblečenie alebo vo výrobných podmienkach, ktoré si to vyžadujú. Jednoduchý a pracovný strih sadne na každú postavu. Vpredu sa zapínajú na gombíky, na plášťoch sú paktické vrecká. Kvalitné materiály ako je bavlna a polyester zaručia maximálne pohodlie.

  • Rondony, košele, haleny

    Biele košele, rondony, haleny vhodné do špecifických odvetví ako gastronómia, wellness a zdravotníctvo. Dobre poslúžia ako zdravotnícke oblečenie alebo napr. kuchárske oblečenie. Dámske, pánske košele, haleny a rondony z kvalitných miešaných materiálov, ale aj čistej bavlny zabezpečia maximálne pohodlie. Rondony nájdete v rôznych farbách s krátkym aj dlhým rukávom.

  • Zástery

    Biele zástery vhodné do špecifických odvetví ako gastronómia, wellness a zdravotníctvo. Dobre poslúžia ako zdravotnícke oblečenie, čašnícke oblečenie, zástery do potravín alebo napr. kuchárske oblečenie. V ponuke nájdete UNI zástery ako napríklad kyselinovzdorné, jednorázové, pre servírky, čašnícke, kuchárske. Zástery z kvalitných materiálov v rôznych farbách s náprsenkou alebo do pása.

  • Doplnky

    Doplnky vhodné do špecifických odvetví ako gastronómia, wellness a zdravotníctvo. Pracovné návleky, príručník či jednorázové čiapky. Tieto doplnky ku práci chránia Vaše oblečenie, ale aj nechcené padanie vlasov či už do jedla, v zdravotníctve a všade tak kde je to nevhodné. Biely príručník pre čašníkov a personál v reštaurácii či hoteloch z kvalitného materiálu ako je bavlna.

  • Pracovné sandále - biele

    Pracovné sandále s oceľovou špičkou ale aj bez nej pre zdravotníkov, gastro alebo welness segment. Ak potrebujete poradiť alebo pomôcť s Vašou objednávkou, napíšte nám prosím. Pracovná obuv je ideálna na letné teplé dni. V ponuke nájdete biele, protišmykové sandále z rôznych kvalitných materiálov ako koža, guma či látková obuv.

 
Rozšírený filter
na stránke
Zobrazených 25 - 48 z 68 položiek
Zobrazujem 25 - 48 of 68 položiek
Zobrazených 25 - 48 z 68 položiek
Close

Prihlásenie