Close

Drogéria

Drogéria Počet produktov v kategórii: 265

Široký sortiment drogérie určený do domácnosti, malej či veľkej firmy. Správna hygiena a čisté prostredie sú základom dobrého pracoviska, ale taktiež aj domova. Je dôležité si zaobstarať tie správne a kvalitné čistiace prostriedky.V kategórii drogéria nájdete všetko potrebné k dokonale čistému pracovisku. V našej ponuke nájdete dezinfekcie, prac...

Pokračovať

Široký sortiment drogérie určený do domácnosti, malej či veľkej firmy. Správna hygiena a čisté prostredie sú základom dobrého pracoviska, ale taktiež aj domova. Je dôležité si zaobstarať tie správne a kvalitné čistiace prostriedky.V kategórii drogéria nájdete všetko potrebné k dokonale čistému pracovisku. V našej ponuke nájdete dezinfekcie, pracovné mydlá, solviny, mycie pasty, krémy na ruky, indulónu, tekuté mydlá, handry, prášky na pranie, pracovné osušky aj uteráky a rôzne pomôcky na upratovanie.

Skryť popis

Podkategórie

  • Čistiace pasty na ruky

    Čistiace pasty na ruky sú určené na očistenie silno znečistených rúk. Tam kde nestačia hygienické utierky, pomôžu umývacie pasty. Špeciálne umývacie pasty pomôžu zbaviť sa aj tých najväčších nečistôt. V našej ponuke nájdete celú radu kvalitných produktov, ktoré efektívne odstránia i extrémne ťažké znečistenia, ako napríklad olej, tmel, farba, ,mastmota, lepidlo, mazivo a ďalšie. Mycie pasty sa nesmierne hodia aj domácim majstrom či záhradkárom.

  • Ochranné a regeneračné...

    Ochranné krémy na ruky chránia vaše ruky pred vysúšaním v práci aj v domácnosti. Krémy na ruky zvyšujú prirodzenú vlhkosť pokožky a pomáhajú chrániť pokožku rúk i počas umývania. Pokiaľ vaše zamestnanie žiada manuálnu činnosť, postupom času sa môže stať, že sa pokožka na vašich rukách poškodí. Krémy z našej ponuky obsahujú výťažky z rastlín, dezinfekčné prísady, glycerín, silikónový olej, ktoré priaznivo pôsobia na pokožku rúk. Krémy sa ľahko vstrebávajú a pôsobia antibakteriálne.

  • Čistiace a dezinfekčné...

    Čistiace prostriedky vhodné do každého odvetvia aj domácnosti. Dezinfekčné prostriedky vám pomôžu zabezpečiť, aby bol váš domov a pracovné prostredie skutočne bezpečné a čisté. Sanitárna chémia je totiž základným predpokladom pre príjemné prostredie, v ktorom budú ľudia podávať tie najlepšie výkony. V tejto kategórii si ľahko vyberiete dezinfekčné prostriedky podľa vašich potrieb. Pri ich pravidelnom používaní počas upratovania alebo umývania rúk docielite nielen na pohľad pekne upratanú domácnosť, ale aj zbavenie baktérií. V našej ponuke nájdete dezinfekčné prostriedky, dezinfekčné utierky, prípravky do WC, saponáty, dezinfekciu na ruky, prostriedky na pranie a mnoho ďalších produktov.

  • Mydlá

    Mydlá rôznych vôní v pevnom aj tekutom skupenstve. Súčasťou každého dobrého pracoviska sú hygienické prostriedky. V tejto kategórii nájdete kvalitné tekuté aj tuhé mydlá. Vďaka vysoko účinnej receptúre budú vaše ruky šetrne umyté a ošetrené. Vaše ruky dostanú dostatočnú hydratáciu. Ponúkame tiež tekuté mydlá s pumpičkou, vlasové šampóny a mnoho iných produktov, ktoré nájdete na našom eshope.

  • Uteráky

    Kvalitné uteráky vhodné do práce aj do domácnosti. V našej ponuke nájdete kvalitné bavlnené uteráky, ktoré majú dostatočnú savosť, hebkosť a jemnosť. Tento 100% prírodný materiál je ideálnou voľbou aj pre osoby s citlivou pokožkou. Jedná sa o sortiment, ktorý sa svojou povahou a úžitkovými vlastnosťami stáva neoceniteľnou súčasťou dodávok hlavne do výrobných závodov, priemyslu, poľnohospodárstva, ale oceníte ich aj na domáce použitie. V tejto kategórii nájdete jemné froté uteráky, vafla uteráky z odolných materiálov s atraktívnym vzhľadom.

  • Utierky, handry,...

    Utierky a handry nájdu využitie v každom odvetví aj domácnosti. Dôležitým pomocníkom pre udržanie čistoty na vašom pracovisku sú priemyselné utierky. Využijete ich napríklad pri čistení tlačiarenských zariadení, ale taktiež v automobilovom, strojárenskom a chemickom odvetví. Ponúkame taktiež široký sortiment čistiacich handier, ktoré majú vynikajúcu saciu schopnosť. V našom eshope nájdete podlahové a prachové handry, ktoré vám pomôžu udržať čistotu nielen v práci, ale v domácnosti.

  • Mopy, metly, zmetáky,...

    Mopy a metly sú neoddeliteľnou súčasťou každej prevádzky a domácnosti. K starostlivému upratovaniu potrebujete kvalitnú výbavu. V našej ponuke nájdete metly a mopy, ktoré vám spomenutý poriadok hravo zaistí. V našej ponuke nájdete lopatky s metličkou, metly, kefy, zmetáky, mopy, ktoré zabezpečia rýchle a kvalitne čistenie. Metly sú určené na suché zametanie všetkých povrchov a typov podláh. Zmetáky sú metličky, s ktorými s veľmi jednoducho manipuluje a dostanú sa lepšie do rohov. Mopy sú zasa určené na mokré upratovanie. Nájdete ich v rôznych prevedeniach a sadách.

  • Doplnky

    V tejto kategórii nájdete toaletný papier, zásobníky na utierky a mydlá, posypovú soľ, špongie, rôzne kefy, balzamy na kožu, prípravky na autá a rôzne iné produkty. Takéto doplnky sú neoddeliteľnou súčasťou nášho života či už v práci alebo v domácnosti.

  • Vedrá

    Vedrá pre prácu na stavbe, v domácnosti alebo pre sanitačné účely

  • Vrecia na odpad

    Na našom eshope nájdete vrecia na odpad, ktoré sú rôznej veľkosti presne podľa vašej potreby.

  • Špongie a kefy
  • Toaletný papier
 
Rozšírený filter
na stránke
Zobrazených 241 - 264 z 265 položiek
Zobrazujem 241 - 264 of 265 položiek
Zobrazených 241 - 264 z 265 položiek
Close

Prihlásenie